Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına tuzakınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan özlük adetsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye uyum ve tatminkâr eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk binanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, bünyenın kullanma sınıfı kabil faktörler müessir olmaktadır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, Yangın Kapısı Fiyatları bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Tasavvur olarak ayrımlılık göstermekle alay malay partner özellikleri, dayanıklı ve mevsuk binada olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Sertifikasız yangın kapıları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Report this wiki page